Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران گفت: شهرداری تهران به صورت داوطلبانه متولی واکسیناسیون افراد کم برخوردار و اقشار آسیب پذیر شهر تهران شد تا مانع از گسترش بیماری کرونا در بین این قشر از جامعه شود.

به گزارش برنا؛ علی نصیری سرپرست سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران، صبح امروز و در مراسم آغاز به کار در مرحله دوم پویش جهادی واکسیناسیون ستاد مدیریت بحران با عنوان «تهران دوباره جان میگیرد» گفت: حسب دستور شهردار ‌تهران ستاد مدیریت بحران کرونا در شهرداری تهران تشکیل شده و تقسیم کار خوبی میان سازمان ها و نهادهای مرتبط صورت گرفت و تمام ارکان و اجزای ذی ربط در شهرداری تهران با همکاری همدیگر این حرکت و پویش را آغاز کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نصیری در ادامه گفت: این کاری نیست که بتوان با بضاعت یک سازمان یا یک شرکت انجام داد بلکه نمونه ای از یک حرکت جمعی و مشترک است و اگر این حکم و ابلاغیه از سوی شهردار تهران نبود شاید این کار با این سرعت و دقت انجام‌نمی شد و این همکاری و همفکری قابل تقدیر است.

سرپرست سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران بیان کرد: رویکردهای حاکم بر این برنامه توسط فرماندهی واحد و محله محوری بود. تمرکز بر روی ارائه خدمات و حمایت های اجتماعی و اولویت بخشی به اقدامات ایجابی و تشویقی به جای مسائل سلبی بود.

او تصریح کرد: در مرحله قبل در محضر شهردار تهران با کمکی که از سوی تمام ارکان شهرداری انجام شد ۲۶ مرکز واکسیناسیون در سطح شهر تهران افتتاح شد. پس از آن افتتاحیه ۲ مرکز دیگر را هم شاهد بودیم و تعداد این مراکز به ۲۸ مرکز افزایش پیدا کرد.

نصیری درخصوص مراکز واکسیناسیون سیار گفت: از این ۲۸ مرکز ۱۰ مرکز خودروهای ون سیار بودند که ۴ مرکز نیز مراکز خودرویی بوده که سازمان حمل و نقل ترافیک آنها را واگذار کرده و ۱۴ مرکز دیگر مراکز ثابت بودند.

سرپرست سازمان مدیریت بحران و پیشگیری شهر تهران تصریح کرد: با توجه به اینکه همزمان دستگاه ها و ادارات، کار جهادی کردند و بیشتر از نیاز مردم خدمات رسانی انجام شد. برای اینکه از هدر رفت منابع جلوگیری شود ۶ مرکز از آن ۲۸ مرکز تعطیل شدند و اکنون که اینجا هستم ۲۲ مرکز از آن تعداد اولیه فعال هستند.

نصیری درباره آمار دُز های تزریق شده گفت: تا امروز مورخ ۲۲ مهرماه ما ۷۳ هزار دز واکسن در این مراکز تزریق شده است که از عددی که هدف گذاری ما بود کمتر است اما ظرفیتی متناسب با آن عددی که مطرح شده بود ایجاد شد و نکته حائز اهمیت مراکز سیار و ون ها است که وظیفه خدمت رسانی به اقشار کم برخوردار را دارند.

او ادامه داد: با کمک ویژه ای که معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران و سازمان رفاه و خدمات و مشارکتهای اجتماعی داشتند ما ۱۲ هزار نفر را جامعه هدف خود قرار دادیم و اکنون وارد فاز دوم و تزریق دز دوم می شویم و این جزو افتخارات است کسانی که در جامعه متولی خاصی نداشتند، شهرداری تهران به میدان ورود کرد و نقش متولی آنان را ایفا کرد.

سرپرست مدیریت بحران شهرداری تهران از تزریق واکسن به افراد حاشیه نشین گفت: حاشیه نشینان، ساکنان مراکز پرتو، ساکنان مجموعه بهاران، مددجویان گرمخانه‌ها و سامان سراها و کمپ های اقامتی به تفکیک برنامه ریزی شده و با بهره گیری از ظرفیت داوطلبی، گروه های دوام، گروه های بسیج و دیگر گروه های داوطلب واکسینه شدند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: واکسیناسیون مدیریت بحران شهرداری شهرداری تهران شهردار تهران شهر تهران سازمان حمل و نقل خدمات رسانی خدمت رسانی اجتماعی و فرهنگی جامعه بسیج شهرداری تهران واکسیناسیون واکسن کرونا مدیریت بحران شهر سرپرست سازمان شهرداری تهران شهر تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۸۵۷۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسن سرخک و سرخجه بدون درد از راه رسید

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل ازدیلی میل، به زودی وصله هایی کوچک جایگزین تزریق واکسن برای کودکان می شود. پزشکان امیدوارند این گزینه های بدون درد جایگزین تزریق واکسن با سرنگ شوند تا به این ترتیب والدین بیشتری به واکسینه کردن فرزندانشان ترغیب و از شیوع بیماری های مذکور جلوگیری شود. نیازی نیست وصله های گفته شده توسط پرسنل پزشکی آموزش دیده به بدن کودکان منتقل شوند.

آنها به نام وصله های میکروآرایه نیز معروف هستند به وسیله مجموعه ای از برجستگی های میکروسکوپی که به لایه رویی پوست نفوذ می کنند، دارو را به بدن می رسانند و دیگر نیاز به تزریق نیست.

از سوی دیگر واکسن های مایع حتما باید در یخچال نگهداری شوند و پرسنل آموزش دیده آنها را تزریق کنند و در کنار این موارد باید ایمنی و دور انداختن سرنگ ها نیز در نظر گرفته شود. اما وصله های جدید در مقابل حرارت مقاوم هستند، حمل ونقل آنها ساده تر است و انتقال آنها به بدل به آموزش کمی نیاز دارد. طبق نتایج تحقیق که در نشریه لنسنت منتشر شده، این امر سبب می شود انتقال واکسن به مناطق دور افتاده در انگلیس و همچنین سراسر جهان ساده تر باشد.

در آزمایش مذکور ۱۲۰ کودک ۹ تا ۱۰ ماهه، ۱۲۰ کودک نوپا ۱۵تا ۱۸ ماه و ۴۵ بزرگسال ۱۸تا ۴۵ ساله در گامبیا شرکت کردند. وصله ریز سوزن که روی بازوی آنها قرار گرفت واکنش ایمنی در بدنشان ایجاد کرد به اندازه واکنش ایمنی حاصل از تزریق واکسن های معمول قدرتمند بود.

آزمایش انتقال یک دوز از واکسن به وسیله وصله ریز سوزن نشان داد از هر ۱۰ کودک بیش از ۹ نفر در مقابل ابتلا به سرخک محافظت و تمام نوزادان پس از دریافت درمان در مقابل سرخجه نیز ایمن شدند.

کد خبر 6093759 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • هشدار مدیریت بحران استانداری مرکزی
  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • هشدار افزایش ابتلا به سرخک در رفسنجان
  • افزایش موارد ابتلا به بیماری سرخک در رفسنجان
  • هشدار مهم هواشناسی برای ۴ استان/ آماده‌باش مدیریت بحران
  • آماده‌باش مدیریت بحران در پی احتمال وقوع بارش‌های شدید در ۴ استان
  • واکسن سرخک و سرخجه بدون درد از راه رسید
  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • اعتراف آسترازنکا: لخته شدن خون و کاهش پلاکت خون!