Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا، سماعیل سلیمی با اشاره به اضافه شدن ۲۶ مرکز ثابت، سیار و خودرویی ویژه واکسیناسیون کرونا در شهر تهران که از سوی مجموعه مدیریت شهری انجام شد، گفت: یکی از اقشاری که در این مراکز مورد توجه قرارگرفتند، افراد آسیب پذیر و در معرض آسیب بودند که خوشبختانه با اقدامات انجام شده در حال حاضر بیش از ۶۰۰۰هزار دُز واکسن کرونا به افراد آسیب پذیر تزریق شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه مجموع واکسن های کرونا تزریق شده در ۱۰ واحد واکسیناسیون سیار شهرداری تهران به افراد آسیب پذیر به بیش از ۶۰۰۰ هزار دُز واکسن رسیده است، گفت: همزمان با آغاز پویش جهادی تزریق ۳۰۰ هزار دُز واکسن کرونا در پایگاه های ثابت، خودرویی و سیار واکسیناسیون شهرداری تهران از روز جمعه ۳۰ شهریور، کار واکسیناسیون گروه های آسیب پذیر در محل تجمع آنان با استفاده از واحدهای سیار در دستور کار قرار گرفت.

معاون آمادگی، مقابله و پدافند غیرعامل سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران ادامه داد: ۱۰ تیم سیار شهرداری تهران از روز نخست اجرای این طرح با حضور در مراکز نگهداری معتادان و گروه های آسیب پذیر از جمله مراکز آهنگ رهایی، یونس حامی ری، کلینیک مددکاری، محبا، رویش نهال، مهر آفرین پناه عصر، دانشگر رهایی، پیام صلح، نور سپید، آرا شمیران، حمایت از حقوق کودکان، موسسه یاریگران کودکان کار، انجمن حمایت از کودکان شوش، مددسرای مردان شو، انجمن شکوفایی استعدادهای کودکان، انجمن حمایت از کودکان کار، صبح رویش، موسسه کنشگران توسعه پارس، موسسه خیریه ارتقای کیفیت، انجمن روشنگران فردای کودک نسبت به تزریق واکسن به افراد واجد شرایط مستقر در این مراکز، اتباع خارجی، معتادان و افراد بی سرپرست، کودکان کار، خانواده کودکان کار و ... اقدام کردند.

سلیمی افزود: این روند ادامه خواهد داشت و طبق برآوردهای ما، در روزهای آینده روند واکسیناسیون با سرعت و استقبال بیشتری ادامه خواهد داشت.

وی درباره چرایی ورود مدیریت بحران به موضوع واکسیناسیون نیز گفت: رییس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران، جانشین شهردار تهران در ستاد مقابله با کرونا در مجموعه شهرداری تهران بوده و امور مربوط به هماهنگی و پیگیری‌ها درباره واکسیناسیون در شهر تهران و مجموعه مدیریت شهری به این سازمان واگذار شده است.

معاون آمادگی، مقابله و پدافند غیرعامل سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران همچنین آدرس مراکز جدید واکسیناسیون شهرداری تهران را نیز اعلام کرد و گفت: شهرداری تهران تاکنون ۴۳ پایگاه را برای انجام واکسیناسیون اختصاص داده بود. از هفته گذشته نیز ۲۶ پایگاه جدید به این مراکز افزوده شده که با توجه به اینکه ممکن است شهروندان آدرس مراکز جدید را به خاطر نسپرده باشند، آدرس مراکز جدید را اعلام می‌کنیم.

پربیننده ترین 3ماه تا تولید قرص کرونا نحوه دریافت کارت دیجیتال واکسن کرونا + لینک آخرین آمار کرونا در ایران (۱۴۰۰/۷/۶) تاثیر واکسیناسیون در کاهش مرگ و میر کرونایی ها آخرین آمار کرونا در ایران (۱۴۰۰/۷/۵)

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: واکسن کرونا شهرداری تهران مدیریت بحران افراد آسیب کودکان کار شهر تهران آسیب پذیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۴۴۳۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت

عباس جمالی٬ مدیر عامل یک شرکت دانش بنیان گفت: واکسن نوافلوپاد ۵۰۳ بر اساس ویروس‌های آنفولانزای فوق حاد پرندگان در گردش ایران و منطقه خاورمیانه ۲.۳.۴.۴ Clade که مهمترین سویه آن در حال حاضر H۵N۸ بوده ساخته شده است و حداکثر شباهت آنتی ژنی با ویروس‌های بیماری زای حال حاضر کشور را دارا است.

او افزود: از این رو جهت پیشگیری از بیماری آنفولانزای فوق حاد پرندگان به ویژه سویه H۵N۸ در گله‌های مرغ اجداد مادر تخم گذار و بوقلمون مورد مصرف قرار می‌گیرد. واکسن نوافلوپاد ۵۰۳ حاوی ویروس غیر فعال (کشته) شده آنفولانزای (H۵N۳) به میزان حداقل HAU ۱۰۲۴ است که در ترکیب با ادجوانت روغنی به عنوان یک القا کننده قوی آنتی بادی ساخته شده است.

مدیر عامل این شرکت دانش بنیان اظهار کرد: این واکسن به دلیل دارا بودن مقدار بهینه آنتی ژن قادر به القا آنتی بادی ضد ویروس آنفولانزای فوق حاد پرندگان (H۵N۳) حداقل معادل ۶۴ سه هفته پس از واکسیناسیون بوده که بر اساس مستندات سازمان جهانی بهداشت دام (OIE) منطبق با حفاظت کامل از گله طیور در برابر این ویروس بیماری زا است.

جمالی با اشاره به طریقه مصرف این واکسن بیان کرد: تزریق ۵۰ میلی لیتر یک دوز زیر پوست گردن یا تزریق عضلانی در سینه پرنده سالم در سه هفتگی و بالاتر، تزریق یادآور ۳ الی ۴ هفته پس از تزریق اول توصیه می‌شود. در صورت نیاز تزریق دوز یادآور ۶ ماه پس از تزریق دوز دوم انجام شود. برنامه واکسیناسیون باید چهار هفته قبل از شروع تخم گذاری کامل شود.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

دیگر خبرها

  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • کاهش کودکان کار در پایتخت
  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • شهرداری اصفهان باید فصل وصل سرمایه‌گذاری مخاطره‌پذیر با شرکت‌های دانش‌بنیان باشد
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • پیشگیری از دومیلیون مرگ کودکان با استفاده واکسن‌های موجود
  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌