Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا کلانشهر تهران گفت: در برخی مناطق تهران مردم از واکسن برکت استقبال خوبی کردند.
به گزارش خبرگزاری آریا، آقای دکتر علیرضا زالی در جلسه ستاد مدیریت بیماری کرونا در استان تهران افزود: خوشبختانه در هفته گذشته روند پرشتابی در بخش واکسیناسیون صورت گرفت که چند عامل مؤثر بود یکی فعال کردن نوبت‌های بعد از ظهر مراکز تجمیعی واکسیناسیون که بیش از 90 درصد مراکز بعدازظهر فعالیت کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: عامل دوم راه اندازی مراکز واکسیناسیون به صورت شبانه روزی است که 19 مرکز اکنون به صورت شبانه روزی فعالیت می‌کنند و سوم افزایش تعداد مراکز واکسیناسیون و مشارکت مراکز جامعه سلامت در امر واکسیناسیون که همه این عوامل دست به دست هم دادند تا شاهد روند شتابی در بخش واکسیناسیون باشیم و زیرساخت‌های مناسب برای این امر شکل گرفت.
وی گفت: اکنون بحث ما این است که چکار کنیم تا واکسیناسیون مورد استقبال مردم قرار گیرد و در جهان نیز 15 تا 25 درصد با عدم استقبال واکسن مواجه شده اند که در ایران نیز پیش بینی می‌شود 15 تا 25 درصد باشد.
آقای زالی افزود: البته مردم در برخی مناطق تهران از واکسن ایرانی برکت استقبال خوبی کردند و واکسن فخرا که در فاز بالینی سوم است در واقع پلتفرم برکت و سینوفام را دارد و ما درخواست داده ایم که یک مجوز به دانشگاه شهید بهشتی داده شود تا در دشت ورامین به صورت خاص و ترکیبی از آن برای واکسیناسیون استفاده شود.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: واکسن برکت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۲۳۱۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتمام واکسیناسیون مرحله اول فلچ اطفال اتباع خارجی در کردستان

جهانبخش یوسفی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: برنامه جهانی ریشه کنی فلج اطفال و حفظ دستاوردهای آن از مهم ترین برنامه‌های سازمان جهانی بهداشت است.

وی گفت: هر چند تلاش ها برای تحقق اهداف برنامه همچنان تداوم دارد، ولی افزایش تردد به داخل کشور از کشورهای همسایه نشان دهنده خطر بالای ورود ویروس به کشورمان است.

مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماری های معاونت امور بهداشتی دانشگاه ادامه داد: عملیات ایمن سازی تکمیلی سال ۲۰۲۴ میلادی در مناطق غیر گرمسیری در مرحله اول از روز یکشنبه دوم الی سه شنبه چهارم اردیبهشت ماه سال جاری همزمان با سراسر کشور شروع و به اتمام رسید و مرحله دوم نیزاز سی‌ام اردیبهشت لغایت یکم خرداد ماه اجرا خواهد شد.

دکتر یوسفی خاطرنشان کرد: در مناطق تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی کردستان طرح ایمن سازی تکمیلی فلج اطفال از دوم اردیبهشت ۱۴۰۳ با هدف ریشه‌کن کردن کامل این بیماری در کودکان زیر ۵ سال مهاجران خارجی اجرا و بیش از ۷۵ درصد واکسیناسیون شده‌اند.

کد خبر 6093768

دیگر خبرها

  • واکسیناسیون دامی به میزان ۸۰۰ هزار دز در میامی انجام شد
  • هشدار افزایش ابتلا به سرخک در رفسنجان
  • افزایش موارد ابتلا به بیماری سرخک در رفسنجان
  • «طرح نور» مورد استقبال مردم قرار گرفته است | استان تهران تقسیم می شود؟ | قرارداد شهرداری تهران با چین هیچ نقطه منفی ندارد
  • اتمام واکسیناسیون مرحله اول فلچ اطفال اتباع خارجی در کردستان
  • پیشگیری از دومیلیون مرگ کودکان با استفاده واکسن‌های موجود
  • واکسیناسیون ۱۰ هزار و ۷۴۴ قلاده سگ در قزوین
  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • افزایش استعفای دسته جمعی پرستاران / سلامت مردم در خطر است
  • افزایش استعفای پرستاران سلامت مردم را نشانه گرفته است